2020, Traction Norvège og Covid 19

KORONA

Traction Norvège og Covid 19

Norge er i en unntakstilstand og myndighetene har innført strenge restriksjoner for å hindre en rask smittetopp som vil sette helsevesenet ute av spill. Samtidig er det en felles dugnad for å hindre dødsfall for våre mest utsatte innbyggere; eldre og mennesker med tilleggsdiagnoser.

Vi følger myndighetenes anbefalinger og har foreløpig bestemt følgende:

Vårsleppet på Frognersetra AVLYSES

Ekebergmarkede

ER AVLYST av arrangøren. Vi stiller derfor ikke opp i vår.

Sommertreff i Kolbæks hage

Hagefesten 13. juni juni går foreløpig som planlagt. Det kreves relativt liten forberedelse for en kjøretur til (evt også til Blaafargeverket) Hokksund med dertil grilling og bespisning. Ny avgjørelse blir tatt i begynnelsen av juni etter myndighetenes råd og i samråd med Kjetil og Jorid.

Sommertreff Egersund

21.-23. august. Treffet går foreløpig som planlagt. Treffkomiteen har vært i kontakt med hotellet. Disse er fleksible i disse tider. Betal inn treffavgift til oppsatt kontonummer og gi informasjon om deltakere, bil etc. Det vil ikke være noe problem med tilbakebetaling av treffavgiften på 400 kroner om treffet avlyses. I verste fall utsettes treffet til 2021.

Ny avgjørelse tas i begynnelsen av mai etter myndighetenes råd og i samarbeid med treffkomiteen.

Mars 2020

Ottar Kaasa. President

Helge Guldberg. Sekretær

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..